Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı Projesi

Çocuklarımızın, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün değerlerini, ülkemizin ilerleyişine katkılarını öğrenmeleri ve bir ülkenin tam bağımsız olduğunu gösteren bayrağını tanıyıp, 100.yılımıza yakışır bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması kapsamında; “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı Projesine” 06.09.2023  Çarşamba günü  ilk çevrimiçi toplantımız ile başladık.

Türkiye’nin altmış bir ilinden gönüllü üç yüz öğretmen ve öğrencilerimiz farklı materyallerden hazırladığımız  Türk Bayrakları, Mosaically Uygulama ilefotoğraf birleştirilmesi sonucu ,29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramı’nda sanal sergi ile yayınlamak için çalışıyoruz.

Edirne ili Çamlıca okulu 1-A sınıfı olarak,Mediha AKBAŞ öğretmeni rehberliğinde , 6 öğrencimizle bu projede olmanın gururu ve mutluluğu ile bayraklarımızı hazırladık.

Projemizi aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı